20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Sporting Roșiori a încheiat campania jocurilor de pregătire cu un golaveraj de invidiat. Roșiorenii au marcat 23 de goluri!

Sănătate

Lucru imbucurator pentru echipa fanion a fotbalului teleormanean, Sporting Rosiori, care a avut un parcurs de invidiat in partidele de verificare. In cele 6 jocuri disputate cu echipe solide din liga a 3-a, (mai putin Rapid Buzescu, liga a 4-a), rosiorenii au inregisteat 4 victorii si in doua partide au terminat la egalitate, in deplasare. Golaverajul elevilor antrenorilor Romulus Ciobanu, Danut Ivanica si Eugen Craciunescu, a fost unul de invidiat, 23-8. Cifrele „reci” ale statisticii, arata clar faptul ca Spirting sta foarte bine in compartimentul de atac, marcand nu mai putin de 23 de ori, dar si suficient de bine, in aparare, rosiorenii primind doar un procent de 1, 01 goluri pe meci in cele 6 intalniri disputate. Evident, un rol important in aceste reusite il are antrenorul Romulus Ciobanu, un tehnician extrem de valoros, dar si cu fler la transferul de jucatori. Antrenorul principal al rosiorenilor reusind sa realizeze in timp record nu mai putin de 10-11 transferuri extrem de utile pe toate posturie din teren ale echipei. Dar, cel mai important lucru, a reusit sa omogenizeze jocul echipei, rezultatele inregistrate de rosioreni, stand marturie faptului ca echipa rosioreana a devenit mai valoroasa decat in anul competitional trecut.
Aceste aspecte, dau speranta ca si anul acesta, echipa va obtine performante notabile si spera in mod justificat la un loc pe podium.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole