7.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

În 10 state vaccinul anti-Covid nu a sosit, în schimb, în alte 6 state europene s-a luat decizia imunității cu a treia doza de vaccin

Sănătate

Aceasta situație nu este privita bine de OMS care, printr-un reprezentat al sau a declarat ca nu este normala imunizarea cu a treia doza, în timp ce exista încă state care nu a primit nici prima doza. „OMS a rugat reprezentanții celor 6 state europene care au decis imunizarea populației cu a treia doza de vaccin, sa mai aiba putina răbdare, pentru ca și Statele care nu au beneficiat de vaccinul pentru imunizare sa primească măcar prima doza.
În România, încă nu s-a luat decizia imunizării cu a treia doza, cunoscandu-se reticenta fata de vaccinare a conaționalilor noștri. În tara noastră, se cunoaște faptul ca doar în jur de 5 milioane de locuitori s-au imunizat.
Acest fapt a creat o stare de îngrijorare în mediul medical, numeroși medici spun ca valul 4 bate la ușă și numeroși romani cu comorbiditati nu s-au vaccinat. Specialiștii spun că cele mai vizate categorii în fata valului 4, sunt persoanele cu comorbiditati și tinerii.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole