10.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Toamna îşi intră în drepturi. Temperaturile nu vor mai depăşi 25-26 de grade

Sănătate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 30 august-12 septembrie 2021.
În perioada 2-3 septembrie, cu precădere în nordul regiunii, va fi o vreme mai răcoroasă, cu valori ale temperaturii aerului de 20…24 de grade ziua şi 7…13 grade noaptea, mediat regional. În restul intervalului de referinţă va predomina un regim termic apropiat de cel specific perioadei din an, dar vor fi şi zile cu vreme caldă, fiind estimate maxime de 24…28 de grade şi minime de 13…17 grade. Regimul pluviometric va fi în general deficitar, ploi de scurtă durată fiind pe arii restrânse, mai ales la deal, în jurul datei de 1 septembrie şi posibil în perioada 6 – 8 septembrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole