11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Noul scandal politic din Coaliție provoacă amânarea repetată a rectificării bugetare. România nu este guvernată, este JEFUITĂ!

Sănătate

Guvernul Cîțu – o veritabilă adunătură de șantajiști– în loc să asigure minima funcționare a statului, îl subminează și-i paralizează activitatea. PSD va uza de toate pârghiile legale pentru a impune liderilor politici ai coaliției guvernamentale să renunțe la șantajul reciproc și să deblocheze rectificarea bugetară.

E nevoie disperată de banii de la rectificare! Sunt așteptați de administrațiile locale, inclusiv pentru pregătirea școlilor, de sistemul de sănătate deja suprasolicitat în confruntarea cu valul 4 al pandemiei, de sistemul de educație ș.a.m.d.

Este revoltător cum liderii actualei guvernări aleg să sacrifice binele public, interesul general pentru mize politice partizane și orgolii meschine.USR-iștii nu acceptă rectificarea bugetară dacă PNL-iștii nu se angajează să desființeze imediat SIIJ.

PNL-iștii, aripa Cîțu, vor să promoveze urgent Programul Anghel Saligny (PNDL3), ca așa s-au angajat doar pentru ca primarii PNL să-l voteze pe Cîțu președinte de partid, la congresul din 25 septembrie. Dar ministrul USR-ist de la Justiție refuză să-și dea avizul. PLUS-iștii amenință că ies de la guvernare dacă Anghel Saligny nu e la pachet cu SIIJ. UDMR-ul nu vrea cu niciun chip desființarea totală a SIIJ, insistă pentru plasarea ei în structura Parchetului General.

Dar toate sunt PRETEXTE.E un BALAMUC TOTAL și o iresponsabilitate fără precedent, care macină din temelii societatea noastră și aruncă România în HAOS.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole