19.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, septembrie 26, 2021

Record de goluri pentru o partidă din fotbalul românesc. S-a înregistrat în Teleorman, în partida Cetatea Turnu Magurele-Progresul Smârdioasa 21-1!!

Sănătate

Echipa Cetatea Turnu Măgurele, formație care activează în Liga a 4-a din Teleorman și este antrenata de fostul internațional rapidist Costin Lazăr, a înregistrat un record absolut în fotbalul romanesc: a învins în prima etapa Progresul Smardioasa cu un scor astronomic, 21-1.
După cum se știe, echipa din municipiul Turnu Măgurele a transferat în aceasta vara jucători cu experienta competițională, de certa valoare, de la echipe de top din liga a 3-a, Sporting Rosiori și Vedita Colonesti, cum sunt Florin Radu, Liviu Godin și Robert Dalu etc. Dar și de la alte formații valoroase.
Intenția declarata noua de președintele celor din Turnu Măgurele, fostul coleg și arbitru Ionuț Babadac este de a obține promovarea i liga a 3-a, la finalul acestei ediții de campionat, în care Cetatea este cert favorita la câștigarea campionatului județean din Teleorman.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele Articole