14.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Niciunul din „Guvernul Meu” nu a fost preocupat să-și respecte cuvântul!

Sănătate

1 Septembrie este ziua în care, oficial, începe noul an școlar dar este și ziua în care, ar fi trebuit să intre în vigoare majorarea punctului de pensie la 1875 de lei și majorarea salariilor profesorilor, așa cum prevede legea inițiată și adoptată de PSD, lege pe care însă, guvernele lui Iohannis, în pofida angajamentelor și promisiunilor, au încălcat-o cu bună știință. Guvernul ne-a dovedit o lipsă de apreciere și de respect față de cei ce i-au educat.
Niciunul din ”Guvernul Meu”, n-a fost preocupat să-și respecte cuvântul. N-au făcut-o nici în 2020, nu o fac nici în 2021 și nu o vor face nici în următorii ani dacă românii îi vor mai lăsa să conducă România.
Românii nu au uitat cum Guvernul Orban anunța în 2019 că va acorda majorarea prevăzută de lege în 2020, pentru ca apoi să se răzgândească și să o amâne pentru septembrie 2021, cu explicația batjocoritoare că „..e ca într-o familie – când îţi scad veniturile şi abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ţi bei banii la cârciumă”
A urmat Guvernul Cîțu care a plusat și a modificat legea pe șest, în decembrie 2020, imediat după alegeri, printr-o ordonanță care anula această creștere din anul 2021 și prin care se anulau de fapt toate majorările de salarii, de sporuri ori de indemnizații, pentru salariații din sectorul bugetar.
Cât despre legea pensiilor, Guvernele Orban și Cîțu au mutilat prevederile legii adoptate de PSD și au anulat total creșterea punctului de pensie prevăzută pentru anii 2020 și 2021.
În loc de creșterile de venituri cuvenite, românii s-au ales de la guvernele PNL cu amânări, înghețări, tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi, la cele mai mari costuri din România și cu scumpiri gigantice fără precedent ale utilităților și combustibililor, reteță sigură pentru adâncirea sărăciei generale.
Aceasta este ”România Normală și Educată”, a lui Iohannis, o Românie în care se trăiește din ce în ce mai rău !

Florin Piper, deputat PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole