10.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

110 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58.000 de lei, aplicate de poliţiştii teleormăneni

Sănătate

În ultimele 72 de ore, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor. Astfel, în intervalul 3-5 septembrie a.c., poliţiştii au intervenit la peste 350 de evenimente sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 110 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 58.000 de lei dintre care 47 de sancţiuni au fost aplicate ca urmare a depăşirii limitei legale de viteză, au fost reţinute 15 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţie pe drumurile publice.
În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate 10 infracţiuni contra siguranţei pe drumurile publice, dintre care 7 infracţiuni de Conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o alcoolemie peste limita legală, 2 conducere fără a poseda permis de conducere şi 1 infracţiune de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o alcoolemie peste limita legală, în cauze fiind întocmite dosare penale.
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole