7.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman: „În România Normală a lui Iohannis țara se scufundă, românii suferă! PSD va vota motiunea USR-AUR daca ajunge la plen”

Sănătate

Alianța Dreptei Unite a promis reforme și o bună guvernare, dar avem un haos generalizat la pachet cu scădere dramatică a nivelului de trai, scumpiri fără precedent. Românii așteaptă ca guvernanții să-și întoarcă fața spre ei și probemele lor, dar între aliații PNL și USR-PLUS este o batălie acerbă pentru interese personale și de grup.
Românii nu suferă doar din cauza PNL; USR-PLUS nu este Albă ca Zăpada, de aceea PSD refuză mascarada și nu intră-n scandalul dintre PNL sau USR-PLUS.
Întreg guvernul actual trebuie demis! TOȚI sunt vinovați pentru dezastrul, haosul și suferința aduse românilor. Singura soluție reală și de durată pentru crizele profunde în care se află țara, o reprezintă alegerile anticipate.
PSD a participat la ședința Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, a asigurat cvorumul, dar nu s-a amestecat în scandalul dintre PNL și USR-PLUS privind semnăturile pe moțiune. Partidele puterii trebuie să rezolve această problemă!
PSD va vota fără rețineri moțiunea AUR-USR-PLUS dacă ajunge în plen. Ne-am exprimat constant că Guvernul Cîțu trebuie demis!
Dacă moțiunea AUR-USR-PLUS nu ajunge în plen, PSD invită toate partidele care vor să dea jos Guvernul Cîțu – inclusiv USR-PLUS, dacă într-adevăr vrea asta – să contribuie la un text comun pe care să-l semneze alături de cei 157 de parlamentari PSD și PSD va depune imediat moțiunea în Parlament cu un text comun agreat care va fi votată de toți parlamentarii săi.

PSD nu va susține un guvern minoritar PNL și nici nu va participa la un guvern de uniune națională.

După ce guvernul Cîțu va pica, PSD va merge la consultările de la Cotroceni cu propria propunere de premier.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole