6.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

CSM Alexandria joacă până în fața lui 16 metri și păcătuiește la finalizare CSM Alexandria-CSM Slatina 0-2 (0-1)

Sănătate

Aceasta este concluzia care se trage in urma disputarii a 3 partide de catre elevii antrenorului Mugur Cornateanu. CSM Alexandria a jucat un fotbal placut ochiului si a dominat teritorial, atat la Colonesti, dar si la Horezu, cat si ieri pe teren propriu cu CSM Slatina. Cu toate acestea, la Colonesti au pierdut toate cele 3 puncte, au obtinut doar un punct la Horezu si a pierdut si astazi cu CSM Slatina.
In jocul de ieri, teleormanenii si-au creat 5-6 oportunitati bune de a marca, dar fie portarul oltean, fie lipsa de concentrare au facut ca alexandrenii sa nu inscrie. Cei care au marcat in prima parte a jocului au fost slatinenii prin Catalin Doman, in minutul 20, din penalty, in urma unui fault in suprafata de pedeapsa alexandreana. Alexandria a dominat teritorial, dar stereotip. De remarcat, cu cateva minute inainte de deschiderea scorului, a existat o faza controversata in care alexandrenii au acuzat arbitrul de neacordarea unui penalty.
In cea de-a doua parte a jocului, tot Slatina a inscris, prin Dorin Toma in minutul 67, stabiling scorul final 0-2. Pe parcursul jocului, s-au inregistrat si 5-6 ocazii in dreptul lui CSM Alexandria si 3-4 in contul slatinenilor.
Concluzionand, putem spune ca CSM joaca dar nu aduna puncte, ramanand cu un sigur punct acumulat in 3 runde disputate si un minus 2 la adevar si un golaveraj negativ, minus 3.
CSM Alexandria a jucat in urmatoarea componenta:

  1. Stănciulescu Sabin
  2. Sîrbu Eduard
  3. Matei Marius
  4. Mitran Marius
  5. Ghenovici Valentin
  6. Iakabfi Sabin
  7. Julea Flavius
  8. Neagu Cosmin
  9. Georgescu Vladimir
  10. Ciocoteală Cosmin
  11. Vlad Mihnea
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole