17.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 8, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman: „La inițiativa PSD, Senatul pune în dezbatere și vot legea privind reducerea TVA la achiziția lemnelor de foc de la 19 la sută la 5 la sută”

Sănătate

Veste bună pentru românii care își încălzesc locuințele cu lemne de foc. Senatul României va vota săptămâna viitoare legea privind reducerea TVA la achiziționarea lemnelor de foc de la 19 la 5 la suta. Aceasta măsură este binevenita și așteptată de foarte mulți consumatori casnici care își încălzesc locuințele pe timp de iarna cu lemne. Aceasta măsură vine sa protejeze și consumatorul vulnerabil, prin aceea ca prețul la achita lemnelor de foc ar scădea considerabil.
Comisia buget-finanțe din Senatul României a votat un raport favorabil pentru inițiativa PSD de reducere a TVA-ului pentru lemnele de foc de la 19% la 5%.

Asa cum am recizat, dezbaterea și votul în plenul Senatului va avea loc săptămâna viitoare. Termenul de intrarea în vigoare a legii este 1 noiembrie 2021, astfel încât cetățenii să beneficieze de reducerea prețului la lemne de foc din această iarnă.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole