14.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Sporting Roșiori câștigă la Colonești, CSM Alexandria continuă pasa proastă în care se află: Minerul Costești – CSM Alexandria 3-1. Sâmbătă, la Roșiori, derby de Teleorman: Sporting Roșiori – CSM Alexandria

Sănătate

Ieri si astazi s-au disputat partidele constand pentru etapa a 5-a, a seriei a 6-a, Liga a 3-a fotbalistica. Ieri, la Colonesti, Sporting Rosiori si-a respectat conditia de echipa valoroasa a seriei si a obtinut o victorie asteptata de iubitorii fotbalului din Rosiori de Vede. Golul inscris de Leonard Manole din penalty in al treilea minut de prelungire a consfintit victoria echipei rosiorene cu scorul de 1-0. Daca Sporting si-a facut fericiti suporterii, CSM Alexandria a continuat seria neagra, fiind invinsa in deplasare de Minerul Costesti cu un neverosimil 3-1. Valcenii au avut in prima repriza doua suturi pe poarta si ambele transformate in gol. S-a intamplat in minutele 41 si 44. Dupa pauza tot valcenii puncteaza pentru 3-0 si in minutul 75 CSM Alexandria inscrie golul de onoare. Scor final 3-1, chiar daca CSM Alexandria a avut pe parcursul partidei mai multe ocazii de a inscrie. Cu aceasta noua infrangere CSM ajunge in subsolul clasamentuluisi merge Sambata la Rosiori de Vede unde joaca in compania unei echipe extrem de valoroase, motivata, si in forma fotbalistica.

Celelalte rezultate ale etapei sunt:

Flacara Horezu – Petrolul Potcoava 0-0

Universitatea Craiova2 – Viitorul Daesti 0-1

Maine se mai disputa partida CSM Slatina – ACSO Filiasi

Iata cum se prezinta clasamentul dupa desfasurarea a cinci runde, cu precizarea ca CSAM Slatina si CSO Filiasi au cate un meci mai putin disputat:

  1. Viitorul Daesti 13 puncte
  2. Sporting Rosiori 11 puncte
  3. CSM Slatina 8 puncte (un meci mai putin disputat)
  4. Flacara Horezu 8 puncte
  5. ACSO Filiasi 6 puncte (un meci mai putin disputat)
  6. Vedita Colonesti 6 puncte
  7. CSM Alexandria 4 puncte
  8. Petrolul Potcoava 4 puncte
  9. Minerul Costesti 4 puncte
  10. Universitatea Craiova2 3 puncte
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole