11.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Mai este Carmen Dan membru PSD?…

Sănătate

Infiintarea noului partid APP in jurul lui Liviu Dragnea, a umplut la drept vorbind rubricile de „Breaking News” a mijloacelor media. Ceea ce nu a scos in relief media centrala si, de ce nu, presa locala, ce calitate in partide mai detin cei desemnati cu infiintarea celor 10 organizatii locale, desemnati in acest sens de conducerea centrala a APP. La Teleorman, spre exemplu, punctual, vorbim de doua nume strans legate politic de PSD si cu o oarecare notorietate. In ceea ce o priveste pe Cristiana Alcea, se stie oficial ca a fost exclusa din PSD, in urma cu un an. In jurul celui de-al doilea nume, Carmen Dan, s-a iscat, cel putin in randul cunoscatorilor in ale politicii, o controversa. Fostul ministru de Interne este inca cunoscuta ca membru PSD, chit ca Daniela Carmen Dan, a fost trecuta in planul doi dupa venirea la conducere a lui Marcel Ciolacu. Dar nici presa, nici pe „surse politice” nu s-a vorbit pana acum ca fostul ministru nu ar mai fi membru PSD.
Intrebarea care se pune este: mai este Carmen Dan membru PSD? A demisionat din partid si daca da, cand? A fost exclusa din PSD? Daca da, cand? Sau este inca membru activ?
Odata ce s-a anuntat ca doamna ex-ministru se va ocupa cu organizarea si infiintarea organizatiei Teleorman a APP, Organizatia judeteana a PSD Teleorman ar fi trebuit sa vina cu lamuriri in ceea ce priveste statutul de membru al lui Carmen Dan, pentru ca lucrurile sa fie clare. Nu pentru noi, ci pentru electoratul social-democrat, deoarece simpli PSD-isti o stiu pe doamna ministru tot in PSD, chit ca aceasta nu a mai iesit in mod public cu interventii politice.
Convingerea noasta, normala zicem noi, este aceea ca Daniela Carmen Dan nu mai este membru PSD. Nu stim asta, dar pentru ca vorbim de un nume important care a gravitat politic la cel mai inalt nivel din postura de lider PSD, ar trebui ca in acest moment cand este oficial in „tabara” APP sa nu mai fie membru PSD. Asa este decent. Zicem noi.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole