11 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

IPJ Teleorman – Acțiuni de informare și prevenire în contextul răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2

Sănătate

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni privitoare la respectarea regulilor generale de comerț și înregistrarea în contabilitate a veniturilor realizate din activități aducătoare de profit, precum și acțiuni de informare și prevenire în contextul stării de alertă, pentru promovarea măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat pe raza județului unde au instruit agenții economici, organizatorii de evenimente și cetățenii în zonele aglomerate cu privire la restricțiile impuse în contextul prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.

În urma activităților, polițiștii au instruit persoanele  aflate în incinta sau vecinătatea spațiilor comerciale și au luat măsuri de informare cu privire la noile norme legale în cadrul a 33 societăți comerciale, aplicând totodată 13 sancțiuni cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, unor persoane fizice.

Amintim faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, piețe, târguri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole