21.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Armă de foc și muniție găsite la Lisa, Teleorman

Sănătate

La data de 01.10.2021, polițiștii din cadrul I.P.J. Teleorman au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că , în timp ce se afla la imobilul deținut în com. Lisa, sat Lisa, jud. Teleorman, a identificat un pistol, mai multe elemente de muniție și o baionetă.

În baza aspectelor sesizate, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Arme Exploziv Substanțe Periculoase, ocazie cu care au identificat la imobilul apelantului următoarele obiecte care erau  depozitate la streașina unei clădiri vechi, nelocuite, din curtea locuinței :

  • Un revolver în stare avansată de degradare prezentând urme de rugină pe toată suprafața părților metalice;
  • O cutie metalică în care se aflau 17 cartușe, toate având caracteristicile muniției letale și prezentând urme de degradare;
  • O baionetă introdusă în teacă metalică.

Apelantul a declarat că nu are cunoștință de unde provin bunurile identificate.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului revolverul, muniția și baioneta au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

         În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, faptă prev. și ped. de art. 342, alin. 1 din Codul Penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole