5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Adrian Gâdea: Cîțu a decis să împartă banii publici comunităților locale pe criterii discreționare, strict politice

Sănătate

Cîțu a decis să împartă banii publici comunităților locale pe criterii discreționare, strict politice, astfel că, dacă trăiți într-o comunitate condusă de un liberal veți primi sume generoase, iar dacă edilul ales de dumneavoastră este social-democrat, veți suferi de frig, sărăcie și foame!

Alexandria, municipiul reședință de județ, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede, au primit ZERO lei din sumele alocate unor unități administrativ-teritoriale pentru plata unor cheltuieli curente și de capital, pentru simplul motiv că premierul demis a dorit să se RĂZBUNE pe cetățenii care au votat PSD în aceste comunități. Cetățenii acestor municipii au fost PEDEPSIȚI, ABANDONAȚI, în plină criză, condamnați la frig și stigmatizați de niște inconștienți rupți de realitate, care cred că ne-au administrat o corecție zdravănă.

Au alocat cea mai mare parte din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL, sume de 10-13 ori mai mari în raport cu cele conduse de primari PSD, fără să le pese deloc că toți cetățenii au aceleași drepturi, probleme și necesități.

Din banii noștri, Cîțu s-a ACHITAT de datorii. Și-a plătit funcția la Congres. Guvernarea lor a eșuat, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți de un premier DEMIS, care are tupeul să se joace în continuare cu banii și viața românilor. Până când? Cât de Cîțu poți să fii să te agăți în continuare cu disperare de un scaun pe care îl ocupi în mod ilegitim, eșuatule?

NU VOM CEDA! Cetățenii vor fi apărați în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale sinistrei guvernări Cîțu, PRIN:

-plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

-atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă.

Foarte curând, Cîțu va pleca DE TOT și îi vom spune ADIO!Teleormănenii #trebuiesăȘtie!

Aproape toate localitățile cu primari PSD au primit -50 mii lei, în timp ce altele, cu primari PNL, 600 mii de lei și chiar 650 mii de lei.#băbăiatule, cât, cât de Cîțu poți să fii!….

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole