11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

PSD NU va participa la nicio negociere și NU va susține în niciun fel și în nicio circusmstanță un al doilea guvern ZERO, cu Cioloș premier – Adrian Gâdea

Sănătate

În primele 9 luni din acest an, fiecare român a pierdut în medie un salariul minim din cauza inflației. Pierderea din buzunarele fiecărui român este 1300 de lei, raportat la veniturile pe care le avea la începutul anului. După ce România a înregistrat cele mai multe decese din UE din cauza pandemiei, după ce românii au fost condamnați la frig din cauza creșterii prețurilor la energie, vine și cea de-a treia năpastă asupra României: foametea, ca urmare a creșterii uriașe a prețurilor la alimente.

Inflația a crescut cu 16% într-o singură lună și cu 139% față de luna decembrie 2020. Este cea mai mare inflație din ultimii 11 ani.

Sunt scumpiri uriașe! Energie electrică +24,6%, Gaze naturale +20,5%, Combustibili +16%, Ulei comestibil +23%, Cartofi +12%…Singurul care se bucură de această inflație galopantă este Florin Cîțu, întrucât va crește artificial PIB-ul nominal, iar asta îi va permite să facă noi împrumuturi.USR e o sursă a răului și NU soluția crizelor grave actuale. Miniștrii USR au dat din plin proba incompetenței lor. Cei ai Sănătății,incapabili să gestioneze pandemia și vaccinarea, au pe conștiință zeci de mii de morți. Moțiunea de cenzură a PSD a denunțat nu doar incompetența și iresponsabilitatea premierului Cîțu ci și pe cele ale miniștrilor USR.

Din toate aceste motive, plus principii de comportament și guvernare radical diferite, plus precedentul guvernării ZERO a lui Cioloș, din 2016, PSD respinge categoric învestirea unui guvern Cioloș 02 ( ZERO DOI).

PSD reafirmă că doar ANTICIPATELE vor aduce României stabilitate politică și un guvern legitim, cu o solidă majoritate care să asigure rezolvarea crizelor grave, multiple, care devastează țara.

Adrian Gâdea președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole