3.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, decembrie 5, 2021

Vești minunate pentru Liceul Teoretic Constantin Noica Alexandria!

Sănătate

Proiectul de parteneriat între școli “CLICK- CLEAR LEARNING IN COMPUTER KNOWLEDGE” va primi finanțare de la Comisia Europeană, ocupând locul 4 în România, din totalul de 9 proiecte aprobate.

Este vorba despre 60 000 de euro ce se vor împărți între cei 4 parteneri – Liceul Teoretic “Constantin Noica” (școala coordonatoare), YAVUZ SELIM ANADOLU LISESI (Turcia), Srednja skola Metkovic(Croatia) și Istituto UgoMursia (Italia).

Cele 4 activități de învățare și instruire, precum și o activitate transnațională a echipelor de proiect vor implica un număr de 69 de mobilități: 36 de elevi și 18 profesori însoțitori, 6 membri ai echipelor de proiect, 9 profesori beneficiari ai unui curs de formare și 160 de participanți locali.
Proiectul a fost scris și depus pe platforma Comisiei Europene de către prof. Simona Dragomir, coordonator de proiecte Erasmus + la Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Alexandria.
Proiectul se va derula pe o perioadă de 18 luni, începând cu 01 ianuarie 2022. Proiectul a obtinut locul IV la nivel național.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele Articole