19.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată începând de săptămâna viitoare

Sănătate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 1-14 noiembrie 2021.
După două zile normale termic, între 3 şi 5 noiembrie procesul de încălzire va determina creşterea mediiilor regionale a temperaturilor maxime de la 18 la 21 de grade şi a minimelor de la 9 la 11 grade. Între 5 şi 7 noiembrie temperatura aerului va fi în scădere, iar până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, cu mici variaţii de la o zi la alta, media temperaurilor maxime va avea valori de 13…15 grade, iar cea a minimelor de 5…7 grade.Temporar va ploua în general slab în intervalele 2-3 noiembrie şi 6-7 noiembrie, iar ulterior, probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitațiilor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole