15.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, mai 7, 2024

PSD își asumă guvernarea – 100 de soluții pentru stabilizarea țării – Adrian Gâdea

Sănătate

Într-un moment critic pentru țară, PSD este pregătit să participe la formarea unui Guvern cu un mandat limitat.

Până când va fi posibilă organizarea alegerilor anticipate, unica misiune este să asigurăm stabilizarea economică, sanitară și socială a țării.

În acest sens, PSD va face o propunere de premier și va prezenta clasei politice 100 de soluții pentru stabilizarea țării.

Soluțiile au rezultat în urma consultărilor cu specialiști din domeniul medical, lideri de confederații sindicale, membri importanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai sistemului de educație public și privat, precum și reprezentanți ai HoReCA.

Pentru PSD prioritatea în discuțiile pentru formarea unui nou guvern este realizarea unui program de guvernare pornind de la un plan coerent și predictibil, acceptat la nivel social și economic, realizat cu specialiști din domeniul medical, parteneri sociali și ai mediului de afaceri.

Abia după ce se convine asupra programului, partidele pot discuta de ministerele pe care le vor coordona. Nu împărțim funcții în guvern, ci SARCINI și RESPONSABILITĂȚI.

Scopul noului guvern în viziunea PSD este controlul pandemiei (prin reducerea numărului de infectări și de decese, scăderea presiunii pe sistemul de acordare a asistenței medicale, pentru toate categoriile de pacienți), redobândirea ÎNCREDERII cetățenilor în instituțiile statului (prin realizarea unui parteneriat real între mediul socio-economic și clasa politică, respectiv autorități publice) și susținerea nivelului de trai al românilor prin adoptarea unor măsuri URGENTE pentru combaterea creșterii prețurilor. Pe scurt, implementarea unui plan coerent și predictibil, acceptat la nivel social și economic.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole