22.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Breaking News – Biroul Permanent National al PNL a decis prin vot pentru continuarea negocierilor cu PSD. Eugen Parvulescu, presedintele PNL Teleorman a votat impotriva

Sănătate

Intrunit luni seara la Vila Lac 1, Biroul Politic National al PNL a votat cu 48 de voturi pentru si 22 impotriva, pentru continuarea negocierilor cu PSD, in vederea realizarii unei largi majoritati care sa sustina viitorul Executiv.
Printre cei care au votat impotriva aliantei cu PSD a fost si Eugen Parvulescu, liderul liberalilor teleormaneni preferand o alianta cu USR. De mentionat, tot Parvulescu este cel care, de curand, declara: „Declar razboi USR daca va vota motiunea toxica (nn. impotriva Guvernului Citu), alaturi de AUR si PSD”. No comment!
Tot in aceasta seara, liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat numele viitorilor ministri social-democrati, dupa cum urmeaza: Vasile Dancu, Mihai Tudose, Gabriela Firea, Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si, evident, Marcel Ciolacu. Sursele media spun ca Ciolacu vizeaza postul de premier, Dancu la Dezvoltare, Firea la Munca, Grindeanu la Transporturi, Tudose la Economie, Paul Stanescu la Agricultura si Rafila la Sanatate.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole