11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

La Roșiorii de Vede, două greșeli flagrante ale arbitrului Mihai Ene au decis rezultatul meciului Sporting-Viitorul Dăești!

Sănătate

Partida programata sambata la Rosiorii de Vede, intre Sporting din localitate si Viitorul Daesti a debutat prin dominarea echipei teleormanene. Pana in minutul 21, rosiorenii si-au creat 2-3 oportunitati de a marca, iar echipa oaspete a avut 2 ocazii bune, dintre care una a fost fructificata prin. Geana in minutul 18. In minutul 21, Florin Cazan de la Sporting a fost faultat in careul advers, dar in loc sa dicteze penalty si galben pentru un fundas al echipei din Daesti, arbitrul Marius Ene din Bucuresti a apreciat simulare la Cazan si i-a dat „galben”, apoi rosu si eliminare, intrucat Cazan mai avea un cartonas galben.
Din acest minut 21, jocul se rupe si pana la pauza, dominarea a apartinut echipei Viitorul Daesti.
Cu toate acestea, Sporting reuseste egalarea prin Alin Calin, in minutul 30.
In cea de-a doua repriza, rosiorenii au iesit mult mai conectati de la cabina si, cu toate ca erau cu un om in minus pe teren, au prestat un fotbal de calitate, trecand in contul lor inca 2 oportunitati bune de a marca prin Calin.
Din pacate, jocul pragmatic al oaspetilor a dat rezultate si in minutul 65 preiau conducerea pe tabela de marcaj prin Florin Costea. Scorul devine 1-2.
Vine minutul 84, care aduce cu sine un fault clar in careul lui Daesti, al doilea, de data aceasta inpotriva lui Calin. Arbitrul Ene nu santioneaza, nici de data aceasta.
Pana la final, rosiorenii mai au o buna ocazie prin Isvoranu. Din pacate, meciul se incheie cu scorul de 1-2 si lasa o impresie clara de viciere de rezultat.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole