10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Se întorc Petre Daea în funcția de Ministru al Agriculturii și Daniel Botănoiu ca secretar de stat?

Sănătate

Sursele noastre spun ca fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea ar putea fi aproape de o reîntoarcere în funcția de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Surse guvernamentale susțin ca una dintre variantele luate în calcul în acest moment pentru alcătuirea noului Guvern este cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, în funcția de prim-ministru. Ca atare, conform algoritmului, două ministere cheie, Justiția și Finanțele, ar urma să revină PNL. mai cu seama ce aceste demnități publice sunt vizate de apropiați ai liderului PNL Florin Citu, este vorba de Cătălin Predoiu și Dan Valceanu.
Drept urmare, se spune, în această componență, ministerul agriculturii ar urma să fie preluat de PSD, iar Petre Daea este creditat cu șansele cele mai mari pentru a prelua scaunul de ministru, iar rosioreanul Daniel Botanoiu cu funcția de secretar de stat din partea PSD.
Petre Daea a mai ocupat funcția de ministru al agriculturii atât în perioada 14 iulie–28 decembrie 2004, în guvernul Năstase, cât și între ianuarie 2017 și noiembrie 2019, în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă. În ambele mandate, Daniel Botanoiu fiind secretar de stat din partea PSD.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole