17.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 8, 2024

PSD vine cu soluții – Adrian Gâdea

Sănătate

PSD vine cu soluții și proiecte. Nu am vorbit nimic despre funcții. Prioritar este programul de guvernare pe termen scurt (stabilizarea economică, socială, sanitară și pregătirea pentru valul 5) și programul pe termen mediu (până în 2024).

Consiliul Politic Național al PSD a decis astăzi ca președintele PSD, Marcel Ciolacu, să fie propunerea noastră de premier, dar și mandatul de negociere.

Rolul negocierilor este să rezolve divergențele în această chestiune. În formula prin rotație, PSD trebuie să aibă prioritate având în vedere rezultatul ultimelor alegeri.Până nu finalizăm programul de guvernare cu măsurile dorite de PSD, nu ne gândim la împărțirea ministerelor și la numele potențialilor miniștri.

Dacă vrem să revenim la normalitate, președintele PNL trebuie să înțeleagă faptul că NU poate fi propunerea PNL pentru premier, după ce a primit un vot de neîncredere din partea Parlamentului, prin moțiunea de cenzură.

Trebuie să existe garanții pentru toate partidele că fiecare își va respecta înțelegerea, astfel încât să fie prevenite conflictele care până acum au blocat alianțele politice.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole