22.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, mai 6, 2024

Pensionarii care primesc pensia prin Poșta Româna, vor primi banii pe data de 6 Decembrie. Emilian Bomboe, director Casa Județeana de Pensii Teleorman: „Casa Județeană de Pensii virează sumele aferente plății către Poșta Română, pe data de 26 Noiembrie. Începând cu data de 2 Decembrie, poșta poate face plățile către pensionari”

Sănătate

Dupa cum s-a anuntat, Executivul intentioneaza sa aprobe minivacanta de 1 Decembrie pentru bugerari, pentru o perioada de o saptamana, respectiv in intervalul 29 noiembrie-5 decembrie. In atare situatie, prima zi lucratoare este 6 decembrie. După cum se cunoaste, daca aceasta vacanta se va aproba, postasii vor bate la usa pensionarilor pentru a le inmana pensia pe data de 6 decembrie. Contactat de noi, directorul Casei Judetene de pensii Teleorman, Emilian Bomboe, ne-a declarat ca institutia pe care o conduce „vireaza banii catre Posta Romana pe data de 26 noiembrie, drept pentru care, pe data de 2 decembrie postasii vor putea inmana pensiile beneficiarilor. ” Dar cum prin grija Guvernului bugetarii vor avea liber in acea perioada, prima zi de livrare a pensiei se amana pentru data de luni, 6 decembrie.
Dupa cum bine se stie si a recunoscut si directorul CJP, la Posta Romana sunt inregistrate pensiile cu valori mici. Cele „nesimtite” se regasesc in sistemul bancar. Plecand de la acest aspect, intarzierea la livrarea pensiei va crea, cel putin un disconfort pensionarilor care primesc pensiile prin Posta Romana, acestia fiind nevoiti sa mai „innoade” leu cu leu, inca o saptamana, cat intarzie livrarea pensiei.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole