5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Șef nou la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Teleorman. Subinspectorul de poliție Areta Dorilă a fost numită șef interimar prin ordin de subprefect

Sănătate

Dupa ce DNA a decapitat întreaga Conducere de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Teleorman, Subinspectorul de poliție Areta Dorilă, a fost numita șef interimar prin ordinul subprefectului Florin Tăbărana. După cum se știe, fostul șef al serviciului Permise și Înmatriculări, Stelian Lupu, a fost plasat de procurorii DNA sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Conform comunicatului DNA, șeful S.P.C.R.P.C.I.V Teleorman, Lupu Stelian a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 18 noiembrie 2021, fiind cercetat pentru comiterea a șapte infracțiuni de luare de mită.
Anterior, în aceeași cauză, respectiv la datele de 15, respectiv 17 noiembrie 2021, s-au dispus măsuri preventive față de alți doi ofițeri de poliție din cadrul (S.P.C.R.P.C.I.V.) Teleorman, după cum urmează:
VELCEA CRISTIAN, ofițer de poliție, la data faptei șef al Compartimentului Permise de Conducere și Examinări din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, cercetat în stare de arest la domiciliu, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită.
EIB DANIEL CRISTIAN, ofițer de poliție, la data faptelor șef al Compartimentului Înmatriculări Vehicule din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman cercetat sub control judiciar, în sarcina căruia s-a reținut comiterea a cinci infracțiuni de luare de mită.
DNA a precizat că in perioada 2020 – august 2021, cei trei inculpați, în calitățile menționate mai sus, ar fi primit direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, diferite sume de bani și bunuri care nu li se cuveneau, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu pentru promovarea unor candidați la proba practică din cadrul examenului pentru obținerea permisului de conducere dar și pentru înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme.
Ancheta nu îi vizează doar pe cei trei foști șefi ai S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, procurorii anticorupție precizând că se fac acte de urmărire penală și pentru alte persoane.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole