13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Hopa, primarii PNL din Giurgiu au trecut in tabăra PSD!

Sănătate

După ce in preajma alegerilor locale de anul trecut, Dumitru Beianu si Dan Motreanu au „inregimentat” peste 70 la suta din „oastea” primarilor PSD in PNL cu sprijinul tacit al fostului lider județean social-democrat Nicolae Badalau, care prețul tăcerii sale de la acea vreme i-a adus un post cald la Curtea de Conturi, acum roata „s-a-nvartit”, iată că mai mulți primari liberali au bătut la ușa actualului președinte al PSD Giurgiu, Marian Mina, sătui de promisiunile neonorate in campanie si după alegerile locale si parlamentare de PNL.
Astfel, primarii din Comana-Aurel Enache, Colibasi- Constantin Stoica, Prundu- Cătălin Corbea si Clejani- Florin Nidelea, au trecut in barcă PSD Giurgiu, conform liderului local al social-democratilor giurgiuveni, Marian Mina. Iată ce a declarat Mina după ce l-a avut in conferință de Presă a PSD Giurgiu, pe primarul de la Comana, Aurel Enache:

„Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare.
Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ.
Astăzi, în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj!
Vreau să precizez faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani. Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor!
Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu „pedepsirea” celor care nu mai vor să lucreze cu ei!”.
Odată tăvălugul pornit, este greu de oprit.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole