13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

ACȚIUNE CARITABILĂ A PENSIONARILOR TELEORMĂNENI ȘI FILIALEI JUDEȚENE DE CRUCE ROȘIE

Sănătate

Voluntari ai Fil.Jud.Teleorman de Cruce Roșie, din care fac parte și rezerviști militari, au dăruit, astăzi în municipiul Alexandria, pachete cu alimente către zece familii, din cadrul Asociației de Nevăzători – Filiala interjudețeană Teleorman-Giurgiu.
Produsele alimentare din pachetele oferite, provin din donații ale unor pensionari (militari și civili), venerabili veterani de război precum și de la Crucea Roșie Teleorman.
Am constatat și cu acest prilej, că în pofida dizabilităților avute, membrii acestei asociații de nevăzători sunt semeni de-ai noștri – persoane dornice de comunicare, modeste, aceștia fiind foarte surprinși și bucuroși că s-a gândit și la ei cineva, căci în ultimul timp din cauza pandemiei chiar și între ei comunicarea nu a mai fost ca altădată…
La finalul acțiunii, conducerea Fil.Jud. de Cruce Roșie Teleorman a stabilit, de comun acord împreună cu președintele filialei interjudețene, domnul Gănescu Emilian, reprezentantul nevăzătorilor din județul nostru, ca pe viitor, să se organizeze și desfășoare și alte activități similare, împreună cu voluntarii Crucii Roșii.
Surprinși de gestul nostru, beneficiarii acțiunii noastre, au ținut să mulțumească tuturor celor care s-au gândit și la ei (pensionari militari și civili, venerabililor veterani de război precum și Fil.jud.Teleorman de Cruce Roșie).
Sunt convins că pe viitor, camarazii mei vor mai desfășura și alte asemenea acțiuni, alături de voluntarii Crucii Roșii Teleorman, conform parteneriatului încheiat recent.

Patrie, Onoare, Demnitate!

Purtător de cuvânt,
Col.(r.) Orodel Emilian

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole