12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ CINEGETIC

Sănătate

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în județele Teleorman și Olt, la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi acționat în extravilanul localităților, preponderent pe timpul nopții, deplasându-se cu autoturisme de teren. La capturarea vânatului, aceștia ar fi folosit câini, precum și o lanternă tip proiector, pentru a fixa vânatul.

Vânatul capturat, respectiv căprioare, iepuri, fazani, ar fi fost comercializat cu sume cuprinse între 150 – 400 de lei sau ar fi fost folosit pentru consumul propriu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 17,5 kilograme de carne de căprioară, 20 de iepuri, 3 fazani, 2 proiectoare, 2 autovehicule de teren, scoabe și 14 câini din rasa ogar.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, al polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Investigarea Criminalității Economice, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

De asemenea, polițiștii au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole