13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Adrian Ionuț Gâdea, și-a sărbătorit ziua onomastica împreuna cu bătrânii de la Centrul pentru Persoane vârstnice Cervenia

Sănătate

Ziua de Sf Ion, reprezinta una dintre cele mai importante sărbători din calendarul crestin-ortodox, circa 2 milioane de români sarbatoridu-si ziua onomastica în aceasta zi. Mai precis, circa 1.300 de bărbați și peste 600.000 de femei din Romania, purtând est nume sfant. Printre cei care și-au serbat ziua numelui în aceasta zi, a fost și președintele Consiliului județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea, care a ales sa își serbeze ziua numelui, alături de seniorii de la Centru pentru persoane Vârstnice Cervenia. Alături de liderul PSD Teleorman, au fost încă doua sarbatorite social-democrate teleormanene: prof Ioana Panagoret, decanul Facultății de Științe și Inginerie Alexandria și viceprimarul Alexandriei, Ionela Ene.

Cei trei sărbătoriți au dus cadouri bătrânilor instituționalizați în acest centru și s-au bucurat sa își serbeze ziua onomastica împreuna cu seniorii teleormaneni. Iată ce a declarat Adrian Ionuț Gadea:

„Am sărbătorit împreună cu bunicii de la Centrul pentru persoane vârstnice Cervenia, Ziua de Sf. Ion, alături de colegele mele Ioana Panagoreț, decanul Facultății de Științe și Inginerie Alexandria și Ionela Ene, viceprimarul municipiului Alexandria.
Se spune că atunci când semeni iubire în viețile altora, bucuria va răsări în viața ta! Astăzi am cules cea mai frumoasă floare, bucuria și dragostea necondiționată, de la bunicii noștri dragi!”

La mulți ani, tuturor celor care poarta numele Sfântului Ioan!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole