10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Blestemul MAI: i s-a jucat demnitatea de multe ori la loteria politică

Sănătate

Ce blestem a cazut de 32 de ani peste MAI, de a fost condus de niste nulitati politice!?… Altfel nu pot sa spun! Am fost ca jurnalist apropiat de structurile acestui minister din 1993 si pana in prezent, vazand si constatand toate ineptiile politrucilor aflati la comanda acestui minister de-a lungul anilor. I-am vazut pe politisti si jandarmi cum sufereau dupa ce politrucii din fruntea ministerului au pus mai presus de interesul cadrelor si structurilor acestui minister, interesul partidului care i-a „cocotat” in fruntea unuia dintre ministerele cele mai importante. Am trait sa vad direct nedreptatea facuta MAI de scandalul „Terasa ANDA”, episodul decesului sefilor MAI de la Mogosesti, mineriadele de la Costesti si Stoenesti, tararea acestui minister de catre ministri politruci in cele mai mizere lucruri posibile.
Acum cerem politistilor si jandarmilor sa fie experti in „croitorie” a mastilor de protectie si sa se rafuiasca cu lumea pe strada! Acesti oameni sunt pregatiti in cu totul alta menire. Ei trebuie sa rezolve cazurile de crima, sa asigure ordinea publica si sa combata sau sa ia masuri in fata actelor de infractiuni. Nu sa fie „vanatori” de oameni care poarta masca neconforma! Nu credeti ca de prea multe ori acesti politisti si jandarmi au fost tarati in scandaluri politice care nu le apartin? De la Tata Nitu si Dan Gheorghe, la Constantin Darna si Virgil Ardelean, etc.?!…
MAI a avut in cei peste 32 de ani de la Revolutie si pana in prezent, doar doi ministri care au respectat acest minister si nu l-au implicat in cele mai mizerabile situatii: Doru Viorel Ursu si Doru Ioan Taracila. In rest, toti ministrii politruci au tarat acest minister de elita in cele mai nesabuite si anormale conflicte politice, ceea ce i-a atras antipatia societatii civile. De la George Ioan Danescu si Gavril Dejeu si pana in prezent.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole