11.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 1, 2024

CSM Alexandria, se reunește pe 17 Ianuarie cu gândul la play-off

Sănătate

Echipa de fotbal de liga a 3-a CSM Alexandria, ocupanta la final de sezon al locului 3, in seria a 6-a, se va reuni pe data de 17 Ianuarie la Stadionul CSS PECO din Alexandria. Componentii echipei alexandrene se vor reuni sub camanda noului antrenor principal Cristian Danalache, venit din acest sezon la CSM Alexandria asa cum ne-a precizat Constantin Miruta, manager sportiv al CSM Alexandria.

Antrenorul Cristian Danalache va fi ajutat ca antrenori secunzi de Sorin Albeanu si Cristian Pirjulea. Antrenor cu portarii este Marian Ioana. Pregatirea dinaintea inceperi sezonului de preimavare se va efectua la baza proprie din Alexandria, ne-a declarat Constantin Miruta, iar prima parte a programului de pregatire il va reprezenta readaptarea la efort. In perioada 29 Ianuarie-12 Februarie componentii echipei alexandrene se vor afla in semicantonament la baza proprie. Concomitent, CSM Alexandria va disputa si 7 partide de verificare dupa cum urmeaza:

22 Ianuarie – Progresul Spartak Bucuresti – CSM Alexandria

29 Ianuarie – CSM Alexandria – Unirea Bascov

11 Februarie – CSM Alexandria – Cetatea Turnu Magurele

19 Februarie – CSM Alexandria – Real Bradu

23 Februarie – CSM Alexandria – Rapid 2 Bucuresti

26 Februarie – CSM Alexandria – CS Tunari

2 Martie – CSM Slatina – CSM Alexandria

In aceasta perioada de pregatire si jocuri de verificare oficialii celor de la Alexandria vor rezolva cele 4-5 transferuri de jucatori pe care si le-au propus sa le faca in acest sezon de transferari.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole