21.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, mai 24, 2022

Sporting Roșiori se reunește pe data de 24 Ianuarie. Marian Botea, antrenor principal: „Avem convingerea că jocul echipei noastre se va înbunătăți și Sporting va termina ediția de campionat pe un loc onorabil”

Sănătate

Echipa de Liga a 3-a Sporting Rosiori se va reuni pe data de 24 Ianuarie la Stadionul Municipal ROVA pentru a pregati cum se cuvine reluarea editiei de campionat, care se va produce pe data de 14 Martie. Antrenorul principal al rosiorenilor, Marian Botea, ne-a declarat ca echipa se va reuni Luni, 24 Ianuarie, la Stadionul Municipal ROVA. In prima parte a programului de pregatire ( primele doua saptamani) se va axa la readaptarea la efort a jucatorilor si pregatirea fizica a lotului de jucatori. Dupa primele doua saptamani de pregatire Sporting Rosiori va intra in cantonament centralizat la baza proprie. In paralel, Rosiorenii au programate mai multe jocuri de verificare in compania urmatoarelor formatii: pe data de 5 Februarie cu Dinamic Videle, pe data de 16 Februarie un alt joc cu echipa de liga a 3-a Academica Clinceni 2, pe data de 23 Februarie cu Vedița Colonești, pe data de 26 Februarie cu colega de serie Viitorul Daiesti, iar pe data de 5 Martie cu Popesti Leordeni.

Cat priveste capitalul plecari-veniri la echipa Sporting Rosiori de Vede, tehnicianul rosiorenilor ne-a declarat ca exista in momentul de fata o lista pe care se regasesc atat jucatorii de care se vor desparti rosiorenii in aceasta iarna, ca si cei care vor imbraca din Martie tricoul echipei teleormanene. La final, antrenorul principal Marian Botea ne-a declarat ca are incredere in lotul de jucatori si este convins ca Sporting Rosiori isi va onora cum se cuvine statutul de echipa fruntasa a seriei a 6-a, Liga a 3-a fotbalistica.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole