13 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

IPJ Teleorman – Acțiune pentru siguranță rutieră

Sănătate

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au desfășurat acțiuni în județului Teleorman, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost constatate 16  infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice la regimul rutier, aplicate 118 de sancțiuni contravenționale, reținute 20 permise de conducere și retras 3 certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză, respectiv 71 sancțiuni.

IDENTIFICAȚI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR  ALCOOLICE ȘI FĂRĂ A POSEDA PERMIS DE CONDUCERE

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, au depistat un conducător auto din județul Teleorman care emena halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, urmând a se da soluție legală prin Prachetul competent.
         La data de 14 ianuarie a.c, în timp ce desfășurau activitățile specifice, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Roșiori de Vede au depistat un bărbat, din județul Teleorman conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  

        În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere”, urmând a se da soluţie legală prin parchet. 

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate!

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole