11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

L-a sunat Liviu Dragnea pe Pîrvulescu pentru a aloca bani primarilor PSD care au promis că trec la APP?

Sănătate

Alocarea de către Consiliul Judetean a sumelor defalcate din TVA catre UAT-uri a iscat un val de nemultumire in randul edililor PSD din Teleorman. Orasele si municipiile din judet au pierdut sume importante, in comparatie cu alocarea de anul trecut. Numai municipiul Rosiori de Vede a pierdut circa 16 miliarde de lei vechi, comparativ cu alocarea din anul 2021. Nu numai localitatile urbane au pierdut venituri importante, dar si comunele din judet cu primari PSD au pierdut sume foarte mari, ceea ce i-a determinat pe acesti edili social-democrati sa rabufneasca si „sa dea din casa”. Astfel, un primar PSD de comuna nemultumit de suma care i-a fost alocata ne-a facut o destainuire:

„Aceasta alocare catre comunitatile locale conduse de primarii PSD reprezinta un „genocid” la adresa locuitorilor acestor comunitati indiferent de optiunea politica pe care o impartaseste fiecare. Aceasta actiune de alocare a fondurilor pe criterii politice de genul „nu esti cu mine, esti impotriva mea”, este concertata de conducerea PNL Teleorman. Mai mult decat atat, dincolo de interesul cetatenilor si in interesul jocului politic meschin vă fac o destainuire – Liviu Dragnea l-a sunat pe Eugen Pîrvulescu si i-a cerut sa aloce fonduri mai mari pentru cativa primari PSD care l-au asigurat ca-l vor sprijini pe mai departe. Nu fac o reclama APP-ului, dar sa se inteleaga ca noi, primarii PSD, nu mai avem nimic comun cu Liviu Dragnea, noi avem un singur lider politic pe care il sprijinim si il sustinem, este vorba de Adrian Gadea, PSD.”

Despre acest aspect si multe altele care au dus la impartirea cel putin dubioasa a fondurilor catre UAT-urile din Teleorman in editia de Marti a emisiunii „Interviurile Verde-n Fata”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole