5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Majoritatea toxică liberală din Consiliul Județean își bate joc de zecile de mii de locuitori ai județului din localitățile conduse de primari PSD!

Sănătate

Dupa principiul „cine nu este cu mine, este impotriva mea”, majoritatea liberala din Consiliul judetean a aporobat alocarea de fonduri financiare catre UAT-uri pe baza celui mai meschin criteriu politic! Altfel, nu se poate caracteriza crima cu premeditare facuta de acesti alesi judeteni. Sub semnatura vicepresedintelui liberal din CJ Teleorman, Raluca Fedeles, am luat la cunostinta despre sumele alocate localitatilor teleormanene. Si nu mica ne-a fost uimirea si indignarea sa observam ca municipiului Rosiorii de Vede i s-a aprobat suma de 200 mii lei, iar municipiului resedinta de judet, Alexandria, suma de 300 mii lei. Pe scurt, cele mai importante centre social-economice urbane din judet. In contrapartida, comune cu primari liberali, au primit sume mult mai mari. Cu titlu de exemplu, comuna Balaci a primit suma de 420 mii lei, iar comuna Draganesti de Vede, 440 mii lei!!…
Care au fost criteriile alocarii acestor sume domnilor vicepresedinti Florescu si Fedeles? …


Domnilor liberali, la Alexandria, Rosiorii de Vede etc, localitati conduse de primari PSD, locuiesc cetateni ai judetului, unii care va iubesc, majoritatea care va injura, nu pentru ca sunt condusi de primari PSD, ci pentru bataia de joc la care au fost supusi de alesii acestui partid, zicese liberal, dar toxic prin atitudinea fata de romani!
Bunastarea romanilor este un drept constitutional, nu o optiune alocata de PNL pe criterii politice josnice. Domnilor consilieri judeteni PNL, explicati teleormanenilor, celor tot mai putini care mai cred inca in dumneavoastra, de ce ati taiat banii comunitatilor din care ei fac parte! Aveti curajul?… Probail, ca nu! Tupeu, insa, veti avea sa mai cereti inca un vot de incredere in 2024, dar nu stiu cati vor mai crede in buna-credinta a unui partid care joaca soarta teleormanenilor la loteria lor politica mizerabila.
Dupa cum se stie, aceste sume reprezinta 6 la suta din TVA din impozitele colectate pe judet si care se intorc la administratiile locale. In atare situatie, domnilor consilieri judeteni, contributia municipiului Rosiorii de Vede este mai mica la nivel de judet fata de cea a comunelor Draganesti de Vede sau Balaci? Va rugam sa raspundeti! Daca aveti argumente!…
Drept urmare, fata de anul trecut, municipiul Rosiorii de Vede pierde aproximativ 16 miliarde lei vechi.
La final, o intrebare pentru consilierul judetean rosiorean de la PNL, Relu Ivanica: domnule consilier, cand v-ati dat votul pentru aceasta mizerie de alocare de fonduri, v-ati gandit ca sunteti rosiorean si reprezentati comunitatea rosioreana care v-a trimis in Consiliul judetean? Cum explicati rosiorenilor care v-au votat in 2020 ca ei nu merita sa beneficieze de alocari de fonduri normale pentru un municipiu?

- Reclamă -

Articole pe același subiect

1 COMENTARIU

  1. Un aricol de 2 lei scris de un ziaris submediocru .L-am citit si vad de parca ar fi scris de catre un reclamagiu .Pe vremea cind guverna PSD iar multe comune primeau bani doar de seminte pentru ca unii primari nu erau agreati de Dragnea sau faceau parte din alte partide nu scriiai asa cu foc iti recomand un Instictor de la ISU .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole