17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 1, 2024

Sporting Roșiori se reunește luni la stadionul ROVA. Paul Mara, președinte: „Am convingerea că vom face un sezon bun!”

Sănătate

Echipa de liga a 3-a Sporting Rosiori, incepe de luni pregatirile in vederea abordarii cu succes a returului fotbalistic. Echipa se va reuni luni, la ora 15:00, la stadionul ROVA, sub comanda antrenorilor Marian Botea-principal, Alexandru Gheorghe-secund si Eugen Craciunescu-antrenor cu portarii. Programul de pregatire de luni, va consta in readaptarea la efort dupa pauza competitionala, ne-a declarat antrenorul principal Marian Botea. Lista de transferuri a rosiorenilor arata, dupa cum urmeaza: au plecat de la echipa, prin rezilierea contractului, Alex Isvoranu si Eduard Badoiu, iar Federico Boboc si Alex Dinu Ivanescu nu mai intra in vederile antrenorului Marian Botea. De asemene, rosiorenii s-au despartit in acest sezon de golgeterul lor, Alin Calin, care a revenit la clubul de care apartine, CS Mioveni, la cererea clubului argesean. CSM Mioveni l-a imprumutat pe Calin la Viitorul Daesti.
Au semnat cu Sporting: Raul Cochintu, fundas central de la Ghiroda & Giarmata Vii, Vali Neaga, fundas central fostul fotbalist al rosiorenilor care revine la echipa, Florin Lungu, mijlocas, capitanul echipei Dacia Unirea Braila si Alex Ionut Mierlea, mijlocas, de la Unirea Bascov. De asemenea, s-a alaturat lotului si mijlocasul ofensiv Ciutica, accidentat in perioada turului de campionat.
Rosiorenii sunt in tratative avansate cu un atacant central si un mijlocas de banda, ne-a precizat conducerea clubului teleormanean. Paul Mara, presedintele Sporting Rosiori ne-a declarat ca este increzator in jucatori si este convins ca „Sporting va face un retur bun, care sa duca la final de campionat la ocuparea unui loc cat bun in clasament.”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole