12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Un polițist drogat și in stare de ebrietate a furat un autoturism aparținand unei societați comerciale din Alexandria. Acesta a fost prins de colegii lui la Nanov!

Sănătate

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.


În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria. Acesta dupa ce a baut bine cu un prieten si a tras pe nas ceva heroina, a furat autoturismul din fata unui bar din Alexandria. A fost prins de colegii lui la Nanov.
În urma testării, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.


Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.


Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.
Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu.


Politistul lucreaza la Serviciul de Ordine Publica de la Politia municipiului Alexandria si in timpul liber era si diacon la biserica din comuna Crangu. Acum s-a ales cu dosar penal si va fi si „dezbracat” de haina de politist.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole