18.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Victor Drăgușin – Pentru că nu toți oamenii se supun intereselor lui, Eugen Pîrvulescu iese la atac

Sănătate

Neputând explica locuitorilor Teleormanului cum judecă, împarte și decide PNL alocarea banilor și iritat că există primari care se luptă pentru oameni și dezvoltarea locală normală a comunității pe care o administrează, domnul senator Eugen Pîrvulescu, probabil în calitate de lider local al PNL, că cel puțin după știința mea nu a reușit să obțină vreo funcție în Consiliul Județean, lansează acuzații despre iresponsabilitatea cheltuirii banilor, vorbește despre cum vrea să echilibreze alocările făcute de către Consiliul Județean între primării și cum va verifica bugetul județului punct cu punct. Este bine că aduceți în discuție aspectul echilibrului și al transparenței, pentru că daca facem o verificare simplă, din 4 noiembrie 2019, de când PNL-ul a luat guvernarea țării și au promis pentru creduli ”dezvoltarea Teleormanului” au cam trecut 2 ani și bunăstarea promisă nu se vede, nu se simte, cel puțin pentru cetățenii obișnuiți, tot ceea ce ați reușit a fost să ieșiți public să prezentați realizările administrației PSD, cei drept trecute repede în portofoliul PNL.

Din 2019, la Alexandria ați ”uitat” de mai multe ori să repartizați banii pe care prin efectul legii era normal să-i primim, dar ați dat din pix și fără fundamentare sume foarte mari primăriilor PNL-iste sau pe unde există primari ”buni negociatori”. Deci, domnule senator, dacă vreți să vă apucați de calcule și verificări, cred ca ar trebui să începeți prin a vedea cât ar trebui să mai dați la Alexandria, restanță din ultimii 2 ani de bună guvernare PNL-istă și abia apoi să faceți declarații doar de dragul declarațiilor. Și, dacă tot ați abordat subiectul corectei alocări și cheltuiri a banilor, vă anunț că voi solicita oficial în baza Legii 544/2004 privind liberul acces la informații de interes public, care a fost fundamentarea pentru alocările anterioare de la fiecare primărie, cum și pe ce s-au cheltuit banii, cum s-au făcut achizițiile, de la cine și cum arată bunurile/ lucrările achiziționate sau rezultatele serviciilor prestate. Pentru corectitudine și transparență, că tot sunteți la acest capitol!Indiferent dacă vă convine sau nu, scopul meu este dezvoltarea Alexandriei și oferirea de servicii publice de calitate tuturor cetățenilor, iar dacă acest lucru presupune o luptă cu dumneavoastră sau cu alți acoliți, va fi luptă! Nu voi tolera și nu voi permite să vă bateți joc de oameni, doar că nu v-au acordat votul, nu vă place primarul sau nu aveți acces la banii publici de la Alexandria. Scopul meu este dezvoltarea Alexandriei, continuarea proiectelor, finalizarea lucrărilor unde acum avem șantiere deschise, depunerea unor noi proiecte atât prin PNRR, prin POR sau alte programe de finanțare ce se vor deschide, redarea mândriei locale a cetățenilor, siguranța oamenilor pe străzi, educație în unități de învățământ moderne, servicii sociale diverse, creșterea gradului de transparență și digitalizare, etc. Eu mi-am stabilit un țel și am și dovedit în ultimii ani că pe primul loc pun întotdeauna oamenii și evoluția comunității noastre locale de aceea și lupt cu toate armele pentru a obține legal sursele financiare de care avem nevoie pentru a continua modernizarea și transformarea Alexandriei într-un oraș european.

Eu nu îmi tratez nici partenerii și nici opozanții cu vanitate, nu am afaceri, nu am interese financiare conexe, acestea sunt aspecte pe care de la oamenii simpli, până la instituțiile statului cu toții le-au sesizat des în curtea PNL.

Așa că, domnule senator și domnilor de la PNL, Alexandria nu este ”de negociat”, Alexandria nu este ”de vânzare”, Alexandria luptă pentru dezvoltare și alocarea corectă bazată pe nevoile comunității și nu pe nevoi personale sau de grup.

Victor DRĂGUȘIN – președinte PSD Alexandria

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole