12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Adrian Gâdea: „Nu m-am amestecat în concursurile din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean!”

Sănătate

Ca urmare a apariției în spațiul online a unui material cu titlul: Teleormanul ”roșu”: Cum se organizează ”cu dedicație” concursul pentru ocupare a funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Alexandria (EXCLUSIV!), fac următoarele precizări, pentru corecta informare a opiniei publice:

              În chiar titlul articolului se prezintă o informație total falsă, pe care o dezmint categoric. Astfel, se menționează în mod vădit tendențios și neadevărat că la Spitalul Județean de Urgență Alexandria ar fi organizat un concurs „cu dedicație” prin care ar fi favorizată o persoană, respectiv managerul actual al unității spitalicești, fiind și singura persoană înscrisă în concurs. Fals. Niciodată, din funcția de președinte al CJ Teleorman sau ca președinte al PSD Teleorman, nu m-am amestecat în organizarea vreunui concurs la instituțiile din subordinea consiliului județean și nici la cel care are loc în această perioadă la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, așa cum se insinuează.

             De asemenea, membrii consiliului de administrație nu au fost numiți de mine. Niciunul. Iar președinția consiliului este asigurată prin rotație, de fiecare membru. Este doar una dintre aceste minciuni, pentru că sunt mai multe. Și toate sunt cu intenția limpede de a mă calomnia, atât ca președinte al consiliului județean cât și ca președinte al PSD Teleorman, creând o falsă impresie că aș fi implicat în desfășurarea concursului, fapt neadevărat, care îmi aduce grave prejudicii de imagine.

             În concluzie, nu pot să nu mă întreb, oare este întâmplător faptul că șoferul domnului senator și președinte al PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu i-ar fi condus pe jurnaliști prin instituție chiar în perioada în care avea loc concursul? Este știută apetența domnului senator pentru astfel de „concursuri” și chiar este de notorietate faptul că dorește să impună în mai multe spitale persoane apropiate de domnia-sa și de aceea, îi dau un sfat: Lăsați concursurile să se desfășoare legal și nu mai intimidați candidații prin presiuni mediatice. Cetățenii vă cunosc și pe dvs. și pe mine și nu le este greu să înțeleagă că ați mers prea departe încercând să influențați. Opriți-vă!

            Și încă ceva. Spitalul județean nu „moare”, domnule Pârvulescu. Era și o vorbă la noi, la români…și aici mă refer la grija dvs.

Adrian Ionuț Gâdea – președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole