12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Prognoza METEO: Probabilitatea mai mare de precipitaţii va fi în jurul datei de 17 februarie şi după 20 februarie

Sănătate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 14-27 februarie 2022.
Media maximelor termice va fi în creştere până în data de 19 februarie, când se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar a minimelor până în dimineaţa zilei de 18 februarie, când va atinge 4…5 grade. Va urma o răcorire treptată, astfel că temperaturile maxime vor ajunge să atingă în medie 8 gade, în jurul zilei de 24 februarie, iar cele minime -2 grade. În ultimele zile de prognoză atât maximele cât şi minimele de temperatură vor creşte din nou, uşor şi treptat. Probabilitatea mai mare de precipitaţii va fi în jutul datei de 17 februarie şi după data de 20 februarie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole