20.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 8, 2024

Eugen Tomac noul președinte PMP. Se anunță schimbări mari și în conducerea filialei Teleorman, după ce președintele Marian Popa a demisionat

Sănătate

Astăzi s-a desfășurat Congesul Extraordinar al PMP. În urma votului delegaților, Eugen Tomac a revenit la conducerea partidului. Moțiunea acestuia, „PMP – Un nou început pentru o Românie creștin – democrată”, a întrunit 92,3% din voturile exprimate. Eugen Tomac va fi secondat la conducerea partidului de doi președinți executivi, Petru Movilă și Adrian Mocanu, și de patru prim-vicepreședinți: Lucian- Ioan- Titus Morar, George-Mihail Neamțu, Costin-Sebastian Moise și Emil-Marius Pașcan. Din echipa de conducere validată astăzi la Congresul Extraordinar al PMP fac parte, de asemenea, Ionuț Simionca (secretar general), Cătălina-Nicoleta Bozianu, Dorin–Valeriu Bădulescu și Răzvan – Nicolae Sebe (secretari generali adjuncți), precum și vicepreședinții, secretarii executivi și trezorierul, semnatari ai moțiunii conduse de Eugen Tomac.
Din informațiile care le deținem, noua conducere a PMP-istilor nu vede cu ochi buni conducerea actuala a Organizației din Teleorman care, spun sursele noastre, l-a sprijinit în prima faza, chiar și declarativ, pe Cristian Diaconescu. Mai mult decât atât, se spune ca liderii teleormaneni l-au asigurat pe Diaconescu de sprijinul lor total. În urma cu circa doua săptămâni, președintele interimar al PMP Teleorman, Marian Popa si-a dat „nejustificat” demisia din fruntea Organizației, iar în Teleorman s-a instalat o sare generala de confuzie. Aceasta stare a dus la „pași gresiti” în fata „grupării Tomac”, iar acum se pare ca după instalarea noului președinte se vor petrece schimbări majore la vârful Organizației teleormanene. Ce va urma, rămâne de văzut. Cert este ca în ultimele zile, ” câțiva lideri teleormaneni au încercat sa dreagă busuiocul în ochii lui Tomac”, dar supărarea este prea mare din partea lui Tomac care vrea sa „taie în carne vie” la Teleorman.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole