9.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Noul prefect de Teleorman, Haralambie Epure, s-a făcut de râsul la tot Teleormanul și Vlașca la un loc: I-a urat „La mulți ani!” lui Constantin Brâncuși, decedat în 1957

Sănătate

Am crezut cu toții că fostul parlamentar și ministru liberal, Raluca Turcan, a rămas un caz izolat atunci când i-a urat „La mulți ani!” baronului Samuel von Brukenthal, care a decedat în anul 1803. Dar ne-am înșelat.

Noul prefect de Teleorman, Haralambie Epure, odată cu schimbarea stetoscopului cu pixul de prefect, a comis-o chiar de… oaie, că tot este medic veterinar. Acesta i-a urat „La mulți ani!” prin intermediul unei postări de rețeaua de socializare, celui mai mare sculptor al neamului românesc, plecat dintre noi în anul 1957. Este adevărat că Brâncuși trăiește prin opera sa intrată în universalitate, dar postarea de pe Facebook a prefectului de Teleorman reprezintă o primă și importantă greșeală majoră a celui care a fost desemnat de guvern să dețină frâiele județului Teleorman. Om fi noi, cum se spune, „din Vlașca și Teleorman, de-acolo de unde i s-a tăiat capul animalului domestic pentru a i se fura clopotnița” dar nu suntem nici pe departe reduși intelectual așa cum ne-a creat ca imagine reprezentantul guvernului în teritoriu. Să-i urez „La mulți ani!” unui om decedat, reprezintă dincolo de ironia situației un gest impardonabil.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

1 COMENTARIU

  1. Vai de capul lui !! 🙉
    Un habarnist și un oportunist !
    Parte din “grupul organizat “ PNL (6 persoane) , cu ochii și mâna pe banii teleormănenilor .
    Justiția se dovedește “chioară”, iar serviciile abilitate “avizează “ un impostor în funcția de prefect !
    Pălăria este cam mare pentru capul lui ….și pentru mintea lui Pârvulescu … “golanii” sunt la putere !!🙈

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole