12.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, mai 6, 2024

IPJ Teleorman – Prindere de profanatori de morminte și acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea climatului de ordine publică

Sănătate

La data de 05.03 a.c., orele 23:20, un bărbat din comuna Drăgănești-Vlașca a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, faptul că se aude zgomot la un cavou din cimitirul situat în extravilanul satului Văceni, comuna Drăgănești-Vlașca, judetul Teleorman.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate de către persoana în cauză se confirmă și au surprins în flagrant doi bărbați, cu vârste de 32 ani și 39 ani, din localitățile Botoroaga și Băbăița, județulTeleorman, care încercau să forțeze ușa de acces a cavoului, cu scopul de a pătrunde în interior și a sustrage bunuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal și s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore față de cei doi bărbați, urmând a fi prezentați la parchet cu propunere de arestare preventivă.

La data de 06 martie a.c., în jurul orei 13:05, o persoană din comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman , a sesizat prin S.N.U.A.U 112 faptul că o femeie a fost agresată de către soțul său.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni, s-au deplasat la fața locului și au stabilit că în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a agresat-o fizic pe soția sa, fiind solicitată asistență medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările continuă.

La data de 05 martie a.c., în intervalul orar 20:00-24:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman, SIC, SAS, Poliția Municipiului Roșiori de Vede, Secția de Poliție Rurală nr. 4 Roșiori de Vede și Secția nr. 5 Dobrotești, au efectuat o acțiune pe raza de competență a Poliției Municipiului Roșiori de Vede, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea climatului de ordine publică.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12570 lei, 35- auto controlate, 45-persoane legitimate.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole