11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

IPJ Teleorman – Alcool la volan și accident sub influența băuturilor alccolice în ultimul weekend

Sănătate

La data de 12.03 a.c, în timp ce desfășurau activitățile specifice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria, au depistat pe raza municipiului Alexandria, județul Teleorman, un bărbat în vârstă de 46 ani, din comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman , aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, urmând a se da soluţie legală prin Parchetul competent.

La data de 12.03 a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede, au fost sesizați prin sistemul apel unic de urgență 112, de către un bărbat din municipiul Roșiori de Vede, cu privire la un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede, s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că, un bărbat în vârstă de 51 ani, din municipiul Roșiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool a acroșat semaforul amplasat în intersecție.

În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, urmând a se da soluţie legală prin Parchetul competent.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole