11.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

PSD și-a atins obiectivul esențial privind protejarea, timp de un an, a cetățenilor și a firmelor românești față de creșterea facturilor la utilități! – Marcel Ciolacu

Sănătate

După două luni de eforturi susținute, PSD și-a atins obiectivul esențial privind protejarea, timp de un an, a cetățenilor și a firmelor românești față de creșterea facturilor la utilități!

Ordonanța de Urgență privind reglementarea prețurilor la energie electrică și gaze va acționa ca un scut atât pentru români, cât și pentru firme, care nu vor mai trăi zilnic sub spectrul unor scumpiri dureroase.

PSD s-a asigurat că toți cei care vor specula prețurile vor fi aspru supraimpozitați, iar gazele naturale din producția internă vor fi vândute la prețuri rezonabile pentru români. Din discuțiile cu toți economiștii, avem certitudinea că plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale, care înseamnă peste 50% din creșterea inflației, va determina o stabilizare a prețurilor, cu efecte pozitive majore asupra puterii de cumpărare a românilor.

Rămânem concentrați pe măsuri care să sprijine companiile românești și să mențină nivelul de trai al populației, deoarece acesta este principalul motiv pentru care am intrat la guvernare!

Președinte PSD – Marcel Ciolacu

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole