11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Avocatul Poporului acordă audienţe cetăţenilor din judeţul Teleorman

Sănătate

“Joi, 07 aprilie 2022, între orele 10:00-14:00, reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului-Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenţi în municipiul Alexandria, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Teleorman şi pentru a primi petiţii. Frecvenţa cu care se vor acorda audienţe în judeţul Teleorman este lunară, urmând ca datele să fie comunicate publicului prin intermediul presei locale şi pe site-urile autorităţilor publice locale”,  se arătă într-un comunicat de presă al instituţiei.
Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, situat în municipiul Alexandria, Str. Dunării, nr. 178, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop. Pentru operativitate, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienţei să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituţiei Avocatul Poporului 0243/233200.
Totodată, cetăţenii care doresc să se adreseze instituţiei Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile şi prin poştă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, judeţul Ialomiţa sau prin e-mail pe adresa avpsloboziaa@avp.ro. Programul de audienţe la sediu şi de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marţi şi joi în intervalul orar 12.00- 16.00.
Reamintim cetăţenilor că, instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă faţă de oricare altă autoritate publică din România şi are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole