12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Primăria Municipiului Roşiori de Vede – Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi vacante

Sănătate

Primăria Municipiului Roşiori de Vede organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi vacante corespunzător funcţiilor contractuale de execuție de muncitor necalificat I (îngrijitor spaţii verzi) – Birou Zone Verzi, din cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Roșiori de Vede.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, str. Dunării, nr. 58, în data de 11.05.2022 orele 10.00 (proba practică) și interviul in maxim 4 zile lucrătoare de la data probei practice.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, Compartimentul Resurse Umane (camera 5) în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, respectiv în perioada 12.04.2022-27.04.2022 orele 16.00.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 din H.G. nr. 286/2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru ocuparea posturilor vacante de execuție de muncitor necalificat I (îngrijitor spaţii verzi), candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute la art. 3 din H.G. nr. 286/2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Condiții specifice pentru ocuparea postului de muncitor necalificat I (îngrijitor spații verzi):

– studii generale

– vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul

Proba Practică:

  • Cositul ierbii cu motocoasa;
  • Pornirea motocoasei;
  • Modul de efectuare a amestecului ulei-benzină;
  • Înlocuirea firului;
  • Montarea cuțitului;
  • Înlocuirea unor piese de schimb.

Bibliografia și atribuțiile prevazute în fișa postului se afişează la sediu şi pe site-ul Primăriei Municipiului Roşiorii de Vede – www.primariarosioriidevede.ro – Informatii Publice – Licitatii, Concursuri si Anunturi.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, camera nr. 5 – parter – Compartimentul Resurse Umane – persoana de contact Burtan Silvia – inspector gradul profesional superior, e-mail postmaster@primariarosioriidevede.ro, și la nr. de telefon 0247/466250, în programul de luni pâna joi, între orele 8,00-16,00 și vineri între orele 8,00-13,30.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole