10.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Adrian Gădea, a prezidat Reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

Sănătate

Președintele CJ Teleorman, Adrian Gadea, a prezidat astăzi prima reuniune din anul 2022 a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia.
Întrunirea s-a desfășurat la sediul Consiliului Județean Teleorman din municipiul Alexandria,
în sistem hibrid (fizic și prin intermediul mijloacelor de comunicare on-line).

Proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud – Muntenia au vizat activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud – Muntenia.

Astfel, membrii CpDR au aprobat raportul de activitate al Agenției, situațiile financiare și propunerea de distribuire a rezultatului exercițiului financiar al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia pentru anul 2021, precum și devizul general actualizat și principalii indicatori tehnico-economici la obiectivul de investiție „Construire/amenajare teren ADR Sud – Muntenia, Corp A + Corp B”.
Informările realizate la finalul reuniunii au avut ca temă prezentarea stadiului implementării Programului Operațional Regional 2014-2020 în regiune, precum și activitățile desfășurate de Agenție pentru pregătirea Programului Operațional Regional Sud – Muntenia 2021-2027 și a documentelor conexe.
Totodată, membrii Consiliului au fost informați cu privire la graficul de realizare a programului „South-Muntenia Energy Efficency for Public Buildings Investment Programme” (SMEE-PB) în regiunea Sud – Muntenia, finanțat din Horizon 2020 Framework Programme for Research and Innovation, implementat de Banca Europeană de Investiții (E.L.E.N.A.).

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole