20.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

IPJ Teleorman – SĂRBĂTORI DE FLORII ÎN SIGURANȚĂ

Sănătate

Peste 170 de polițiști teleormăneni vor fi la datorie, zilnic ,în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică ,astfel încât sărbătorile Pascale catolice și sărbătoarea Floriilor să fie celebrate în siguranță.

Polițiștii vor acționa sâmbătă și duminică, în sistem integrat împreună cu jandarmi și celelalte instituții ale Statului cu atribuții în domeniu pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricărui tip de fapte antisociale, în zona lăcașurilor de Cult unde au loc manifestări religioase, sau pe raza localităților unde se desfășoară procesiuni religioase.

Asigurăm cetățenii județului Teleorman , că polițiștii vor fi la datorie și vor răspunde tuturor solicitărilor semnalate prin SNUAU 112 ,conform competenței .

De asemenea ,zilnic un număr de 7 aparate radar vor monitoriza traficul rutier pe principalele artere care tranzitează județul pentru asigurarea fluenței traficului și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Sfaturi și recomandări pentru a petrece sărbătorile în siguranță:

  • manifestați grijă pentru banii și bunurile proprii (geantă, portmoneu, telefon mobil ) atunci când vă aflați în spații aglomerate( la cumpărături, în piață, lăcașe de Cult), pentru a nu deveni ținta hoților de buzunare.
  • nu purtați portmoneul în buzunarele exterioare ale vestimentației sau la vedere, ci în poșete, borsete sau în buzunarele interioare ale vestimentației.
  • dacă vă deplasați după lăsarea întunericului evitați zonele izolate ,sau neiluminate și purtarea ostentativă a bijuteriilor pentru a nu deveni victimele tâlhăriilor .
  • dacă părăsiți locuința în această perioadă asigurați-vă că ați încuiat bine ușile și ferestrele, iar dacă locuiți la curte, manifestati atenție și la anexele gospodărești sau locurile unde adăpostiți păsările și animalele.
  • recomandăm celor de la volan să circule cu atenție, să respecte legislația în vigoare si să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice, să respecte regimul legal de viteză,în zonele cu circulație intensă să reducă viteză și o atenție sporită când trec pe lângă grupurile de pietoni.
  • pietonilor le recomandăm să circule pe trotuare,să traverseze strada numai prin locurile special amenajate și după ce s-au asigurat temeinic, să nu stationeze pe partea carosabilă.

Nu uitați,atitudinea preventivă vă poate salva din multe situații neplăcute!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole