7.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Coerența PSD versus prostia USR – Adrian Gâdea

Sănătate

După schimbarea fostului ministru al Fondurilor Europene, Guvernul și Coaliția de guvernare au câștigat coerență și în ceea ce privește modificări ale PNRR.

Insistențele PSD pentru modificarea prostiilor scrise de USR în acest plan național au convins partenerii de guvernare să acționeze unitar pentru apărarea intereselor cetățenilor români.

Acum Guvernul vizează și o modificare mai amplă a PNRR, pe lângă solicitarea PSD privind eliminarea plafonului de 9,4% din PIB pentru pensii, care ar fi însemnat o înghețare a veniturilor pensionarilor timp de 48 de ani.

Ministrul Marcel Boloș a avansat inclusiv un termen, respectiv toamnă, timp în care România va pregăti un pachet întreg de măsuri, nu doar eliminarea plafonului de 9,4% din PIB pentru pensii și introducerea irigațiilor din agricultură, ci și alte elemente care sunt determinate de contextul economic și de conflictul din Ucraina, cum ar fi scumpirea materialelor de construcții care reconfigurează toate cheltuielile planificate inițial. Această conduită mai coerentă a Guvernului este în favoarea românilor care vor beneficia de fondurile din PNRR.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole